Meer weten?

Meer dan honderd soorten speciale bieren

Café Carambole in Winschoten is een gezellig biercafé bij uitstek.

Wij serveren meer dan honderd soorten speciale bieren uit vele landen, van licht tot zwaar, voor elke smaak. Met zorg en kennis geserveerd op de juiste temperatuur, in de bijbehorende pul, bokaal of glas. En natuurlijk tappen wij ook graag gewoon een pilsje.

 

Van het fust

Van het fust heb je bij ons altijd keuze uit verschillende pilseners. Daarnaast slaan wij regelmatig een fustje overheerlijk seizoensbier aan.

Belgische bieren

Uit de rijke cultuur van Belgisch bier serveren wij een ruime selectie, van de bekende namen tot lokale juweeltjes. Trappist en abdijbieren, zoals dubbels, tripples en quadrupels. Maar ook kriek, blondes, brunes en witbieren. 

Duits bier

Uit bierland bij uitstek Duitsland vind je bij ons tientallen vorstelijke bieren. Diverse pilseners van bekende merken en ook typisch Duitse speciaalbieren, zoals weizen, hell en altbier. De minder gangbare speciale bieren zoals bijvoorbeeld roggeweizen, bock, doppelbock, kölsch en landbieren zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Bier van over de hele wereld

Onze biercollectie begint in eigen land – met diverse pilseners en Nederlandse speciaalbieren – en eindigt aan de andere kant van de wereld. Wij verrassen je graag met heerlijke bieren uit bijvoorbeeld Tsjechië, Mexico, China, Thailand en natuurlijk de typisch Engelse bieren, zoals een porter, stout of pale ale.