A tribute to Status Quo met Status Quotes! (nieuwe datum volgt...)

09 mei 2020 - 22:00

Info:

Lieve mensen,

Dit evenement zal worden verschoven i.v.m. maatregelen rondom het Coronavirus. We gaan een nieuwe datum plannen en houden jullie uiteraard op de hoogte.

We vinden dit ook een erg vervelende situatie, maar het is helaas overmacht. Gezondheid staat voorop en daarom kunnen we alleen maar begrip hebben voor de maatregelen die de overheid heeft genomen.

We hopen op ieders begrip.

 

Status Quotes
'a Tribute to Status Quo – the classic 1970s’

Gestimuleerd en geïnspireerd door de reünie tours van de oerbezetting van Status Quo, besloten gitaristen Toon Eppink en Raymond Nijenhuis na jaren hun woorden om te zetten in daden en een Status Quo tribute-band op te starten. Met de komst van drummer Rens Hardijzer en bassist Harry Kruisselbrink was het kwartet eind 2014 compleet. Alle vier zijn al jaren actief in de Nederlandse muziekscene en spelen in bands als The Fortunate Sons, Cuban Heels, Stingray en Mike & the Mellotones.

De mannen van Status Quotes zijn stuk voor stuk opgegroeid met de muziek van Status Quo.
De ‘12-bar-boogie’ stroomt dan ook door hun bloed en dat hoor je! Met veel respect voor de sound van het origineel worden Quo-krakers voor het voetlicht gebracht. De band beperkt zich tot het repertoire van voor 1980, de tijd van de ‘Frantic Four’, voor velen DE Status Quo line-up.

Status Quotes komt akelig dicht in de buurt van het klassieke Status Quo-geluid en ook de meerstemmige zang, één van de kenmerken van de Quo sound, is dik in orde. Er worden nummers gespeeld uit de Greatest Hits collectie zoals Down Down, Roll Over Lay Down, Hold you Back, Whatever You Want, Again & Again en What You’re Propsing, maar zeker ook albumtracks waarbij de echte Quo-fan zijn vingers aflikt. En net zoals bij een Status Quo concert is het ook bij Status Quotes moeilijk, zo niet onmogelijk, om stil te blijven staan.

De aanstekelijke ‘12-bar-boogie’ en de pakkende songs worden op solide wijze en met veel energie gespeeld door Status Quotes, en zorgen voor een Rock & Roll feest van de bovenste orde!

STATUS QUOTES:
Toon Eppink – gitaar/zang
Raymond Nijenhuis – gitaar/zang
Harry Kruisselbrink – bas/harmonica/zang
Rens Hardijzer – drums

“Quotes”
Alan Lancaster (originele bassist en mede-oprichter van Status Quo):
“It’s good to hear those songs performed so well - congrats to the band :-)”

John ‘Rhino’ Edwards ( Status Quo’s bassist sinds 1986):
“Best Quo band I have heard”

Andrew Cremona (Rick Parfitt’s persoonlijke chauffeur en vriend):
“No one does it better. Quite simply the best..........”

Zaal open: 21.00 uur
Aanvang: 22.00 uur

Entree:
Voorverkoop (vanaf 23 januari aan de bar): 12.50
Aan de deur (mits nog beschikbaar): 15 euro

*Afgehaalde kaarten kunnen niet worden geretourneerd *

Terug naar het overzicht

Entree:

Voorverkoop 12.50, aan de kassa 15 euro