A tribute to Pink Floyd met 'Pink Pais Project'!

09 december 2023 - 21:00

Info:

De band Pink Pais Project bestaat uit 6 ervaren muzikanten uit het Drentse dorp Peize die allen jaren ervaring in de muziek hebben. In 2020 hadden ze het idee om samen een nieuwe uitdaging uit te gaan; een Pink Floyd Tribute. In eerste instantie bedoeld als eenmalig project voor een jaarlijks evenement maar dit smaakte naar meer en zo geschiedde!

Als frontman van de band neemt Bert Bult de vocals voor zijn rekening. Op drums is er Rick Zwart; Rick is actief als vaste drummer van de band Timedrifters en heeft jaren ervaring in het coverband circuit. Op bass hebben we Rob Verburg. Rob is samen met Rick de stabiele basis van de band, hij heeft 40 jaar ervaring als bassist in ontelbare bands en bezettingen. Geen Pink Floyd zonder toetsenist en daarom zorgt Bert Wiersema voor de onmisbare toetsenpartijen. Ook Bert heeft jarenlange ervaring als pianist/toetsenist. Bert benaderd de partijen zo realistisch mogelijk om zo dicht mogelijk bij de originele sound van Pink Floyd te komen. Op gitaar hebben we vervolgens Melle Steenbergen; Melle heeft jaren ervaring als gitarist in verschillende bands en projecten. Op gitaar, percussie en vocals is er tot slot Marcel Klein; Marcel is van huis uit drummer en heeft jaren ervaring in vooral de Rock scène.

Pink Pais Project speelt een avondvullende show waarin een selectie is gemaakt van de albums van de band door de jaren heen. Een avond vol herkenning en nostalgie die voor de Pink Floyd liefhebber, maar ook zeker voor de nieuwkomers zal zorgen voor een avond om niet snel te vergeten!

Zaterdag 9 december:
Zaal open: 20.00 uur.
Aanvang: 21.00 uur.

Entree:
Voorverkoop: 12.50 euro
Aan de deur (mits nog beschikbaar): 15 euro.

Kaarten zijn vanaf VRIJDAG 25 AUGUSTUS in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman muziek en uiteraard bij ons aan de bar!