Bluesmiddag met de Blues/Rockformatie HANGING' JUDGE!

30 april 2023 - 16:00

Info:

Blues/Rockformatie HANGING' JUDGE:

Deze 4 doorgewinterde muzikanten hebben maar één ding voor ogen: het publiek meesleuren in een rollercoaster van bluesy, funky, shufflin' and rocking repertoire met covers van o.a. Chester Burnett, Willy Dixon, Red Devils, Kim Wilson, JJ Cale en Otis Rush!
Frontman Berry zingt met heldere forse stem en bespeelt zijn bluesharp rauw en snerpend waarbij hij menigeen versteld laat staan van zijn speltechniek. Met Wouter op gitaar val je van de ene verbazing in de andere door zijn combinatie van slag en solowerk. Drummer Peter is slagvast met goed getimed maatwerk en samen met Pieter op de bas vormen zij een ritmesectie die staat als een rots in de branding.
Aan alles is te horen dat deze 4 een hechte eenheid vormen met een unieke stijl van spelen, hetgeen ook terug te horen is op de door HANGIN' JUDGE in 2021 uitgebrachte eigen release " Rising Mountains ". Te beluisteren via www.hangingjudge.bandcamp.com.

In samenwerking met de Stichting Oldambt Blues, organiseren we iedere laatste zondag van de maand een bluesmiddag. De entreeprijs is vastgesteld op 8.50- (inclusief hapjes). De zaal is open vanaf 15.00 uur en er wordt muziek gemaakt van 16.00 tot circa 19.00 uur.

Terug naar het overzicht

Entree:

8.50 (inclusief hapjes)