Bluesmiddag met Cat Fever Band!

26 maart 2023 - 16:00

Info:

Cat Fever Band; een zestal gelouterde muzikanten die inmiddels al meer dan 10 jaar samenspelen! De band laat zich niet alleen graag inspireren door traditionele blueshelden als Taj Mahal, Freddy King, Muddy Waters maar ook door grootheden als Allman Brothers, Joe Cocker en vele anderen. Daarnaast hebben ze ook eigen nummers op hun setlist staan.  

De backbone van de band, bestaand uit bassist Michiel Boerman en drummer Joop de Haan leggen de basis voor de specifieke groove van de Cat Fever Band. Veel ruimte wordt gereserveerd voor prachtig solowerk van Rolf Smook op tenorsax, Harry Geerdink op leadguitar, John Klad (vocals en bluesharp) als frontman en Klaas de Haan op zijn geliefde Hammond. Mannen die elkaar kennen uit hun jeugd in de omgeving van Stadskanaal en uit het regionale muziekcircuit en zelfs na 30 jaar hun weg vonden naar de Cat Fever Band. Mannen ook die hun Veenkoloniale afkomst trots uitdragen. De bandleden voelen zich verbonden met de regio, liefkozend omgedoopt in The Törf District Delta. In  2020 zijn ze met hun eerste CD uitgekomen " Make me Stay " met 13 swingende nummers, waarvan 4 eigen songs!

In samenwerking met de Stichting Oldambt Blues, organiseren we iedere laatste zondag van de maand een bluesmiddag. De entreeprijs is vastgesteld op 8.50- (inclusief hapjes). De zaal is open vanaf 15.00 uur en er wordt muziek gemaakt van 16.00 tot circa 19.00 uur.

Terug naar het overzicht

Entree:

8.50 (inclusief hapjes)