Meer dan honderd soorten speciale bieren

Café Carambole in Winschoten is een gezellig biercafé bij uitstek. Wij serveren meer dan honderd soorten speciale bieren uit vele landen, van licht tot zwaar, voor elke smaak. Met zorg en kennis geserveerd op de juiste temperatuur, in de bijbehorende pul, bokaal of glas. En natuurlijk tappen wij ook graag gewoon een pilsje.

Van het fust

Van het fust heeft u bij ons altijd keuze uit verschillende pilseners. Daarnaast slaan wij regelmatig een fustje overheerlijk seizoensbier aan.

Belgische bieren

Uit de rijke cultuur van Belgisch bier serveren wij een ruime selectie, van de bekende namen tot lokale juweeltjes. Trappist en abdijbieren, zoals dubbels, tripples en quadrupels. Maar ook kriek, blondes, brunes en witbieren. 

Duits bier

Uit bierland bij uitstek Duitsland vindt u bij ons tientallen vorstelijke bieren. Natuurlijk diverse pilseners van bekende merken. Maar ook typisch Duitse speciaalbieren, zoals weizen, hell en altbier. En minder gangbare speciale bieren, bijvoorbeeld roggeweizen, bock, doppelbock, kölsch en landbieren.

Bier van over de hele wereld

Onze biercollectie begint in eigen land – met diverse pilseners en Nederlandse speciaalbieren – en eindigt aan de andere kant van de wereld. Wij verrassen u graag met heerlijke bieren uit bijvoorbeeld Tsjechië, Mexico, China, Thailand en natuurlijk de typisch Engelse bieren, zoals een porter, stout of pale ale.

Volg ons op Facebook

Openingstijden:

Donderdag open vanaf 19.00u
Vrijdag open vanaf 15.00u
Zaterdag open vanaf 15.00u
Zondags geopend tijdens de quizavonden en bluesmiddagen.

Volg ons op Instagram

Agenda: