Zeer veel keuze in overheerlijke dranken

Café Carambole in Winschoten biedt zeer ruime keuze in overheerlijke dranken. Koud of warm, alcoholisch of non-alcoholisch, voor elke smaak staat er bij ons een goed glas op de kaart.

Whisky’s

Van een eenvoudige blended tot een exclusieve single malt, onze collectie whisky’s is met tientallen soorten zeer uitgebreid. Elke liefhebber vindt bij ons de whisky van zijn gading, of je nou houdt van een highland, bourbon of Irish whisky, van geturfd of sherrycasket. 

Wijnen

Voor de wijnliefhebber hebben wij speciaal geselecteerde huiswijnen van Jos Beeres Wijnkoperij. Er is keuze uit rode wijn, witte wijn en rosé, van zoet tot droog, per glas of karaf. Ook bieden wij een mooie collectie wijnen per fles.

Gedistilleerd

Van cognac tot oude genever, van een fijne likeur tot exotische mixen, onze collectie binnenlands en buitenlands gedistilleerd en likeuren is verrassend ruim. Het enige wat wij liever niet verkopen is ‘nee’.

Non-alcoholisch

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee en voor alle gangbare soorten frisdranken en sappen.

Volg ons op Facebook

Openingstijden:

Donderdag open vanaf 19.00u
Vrijdag open vanaf 15.00u
Zaterdag open vanaf 15.00u
Zondags geopend tijdens de quizavonden en bluesmiddagen.

Volg ons op Instagram

Agenda: