A tribute to The Beatles met 'One After 909'!

18 november 2023 - 21:00

Info:

De Beatles Tribute band ‘One After 909’, genoemd naar de gelijkluidende song van The Beatles, zit behoorlijk in de lift; afgelopen jaren is de bekendheid van de band van regionaal naar nationaal en zelf internationaal gegroeid!

Inmiddels heeft de band een trackrecord opgebouwd in Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk en België. Niet alleen heeft de band meermaals gespeeld in de bakermat van The Beatles, The Cavernclub en CavernPub in Liverpool maar ook in de Indraclub in Hamburg en op de internationale Beatlesday in Mons, België. In maart 2023 stonden ze voor de eerste keer op het podium in Lille (Fr.).

De band heeft een grote schare fans en kenmerkt zich als een authentieke vertaling van de vroegere werken/songs van The Beatles. Het zien en horen van de band neemt je mee terug in de tijd van de 60-er jaren en met je ogen dicht dwaal je af naar de tijden van Paul, John, George en Ringo. Niet alleen de gelijkklinkende stemmen van Paul en John maar ook het enthousiasme van de band, is wat elk optreden van ‘One After 909’ tot een feest maakt!

Zaterdag 18 november:
Zaal open: 20.00 uur.
Aanvang: 21.00 uur.

Entree:
Voorverkoop: 12.50 euro
Aan de deur (mits nog beschikbaar): 15 euro.

Kaarten zijn vanaf VRIJDAG 25 AUGUSTUS in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman muziek en uiteraard bij ons aan de bar!