Optreden van de Purple Strangers! (Deep Purple Tribute)

18 maart 2023 - 22:00

Info:

Deep Purple is de grondlegger van 'Hard Rock‘ en is de pionier van deze muziekstijl. Met hits als Black Night, Child In Time, Smoke On The Water, Woman From Tokyo and Fireball domineerde Deep Purple in de 70’s de hitlijsten voor vele jaren, zelfs hedendaags nog te horen in de top 2000 met vier hits. Deze Rocklegende bestond uit de leden Blackmore, Gillan, Lord, Paice and Glover, de MARK II  bezetting.

In de  MARK III bezetting werden met David Coverdale en Glenn Hughes album klassiekers gemaakt als Burn, Stormbringer en Made in Europe.

Purple Strangers combineert het beste van deze twee bezettingen. En meer… ook MARK I en IV worden niet vergeten! Purple Strangers speelt alle hits met authentieke instrumenten, gespeeld met nieuw enthouisiasme in de sfeer van de Rockin 70's.
Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een integraal deel uit van het hypnotische Purple geluid. Het niveau van entertainment is hoog met een energieke show van magistrale gitaar en Hammond solo’s met de originele sounds. De donderend strakke drums en pompende melodieuze bas vormen de basis voor deze unieke en nummer 1 Deep Purple tribute band, bestaande uit vijf gelouterde en zeer ervaren muzikanten. Van Highway Star tot Smoke on the Water en van Fireball tot Child in Time; alle songs worden verbluffend, vol passie en met oog voor detail tot het hoogste niveau uitgevoerd!

An evening with PURPLE STRANGERS: you’ll never forget!

Bandbezetting:
Wilko van Beek: Guitar
PJ Kleevens: Hammond / Keyboard
Wim Vandenoord: Bass
Hans in 't Zand: Drums

Kaarten zijn vanaf vrijdag 20 januari verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman muziek en uiteraard bij ons aan de bar!

Voorverkoop: €13.50
Aan de kassa (mits nog beschikbaar): €16.50