Optreden van ABBA Tribute!

17 december 2022 - 22:00

Info:

Informatie kaartverkoop optreden ABBA Tribute!⬇️😀
 
Kaarten zijn vanaf donderdag 27 oktober 19.00 uur bij ons verkrijgbaar aan de bar! (2 kaarten per persoon).
We hebben maar beperkt plek en op is echt op helaas.. Kaarten in de reservering hebben we niet gedaan en doen we nu nog niet om het eerlijk te houden.. We hopen op ieders begrip daarvoor.

 

ABBA Tribute, hommage aan ABBA en de sfeer uit de 70's en 80's!

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als "Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep.

Met z’n zessen staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: “ik kende de nummers allemaal”. Het is muziek met een grote herkenbaarheid waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten.

Typerend is ook wat ABBA muziek aan emoties losmaakt bij het publiek; van vreugde tot verdriet, het zit er allemaal in! Onwaarschijnlijk goed en muzikaal perfect in balans heeft ABBA tussen 1972 en 1982 zijn handtekening achtergelaten in de popmuziek.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute waardoor ze in staat zijn die karakteristieke ABBA sound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze o.a. ondersteund door perfect licht en geluid waardoor de sfeer van destijds zeker heel dicht in de buurt komt van het origineel.

Dat er authentieke 70's en 80's (originele ABBA) kleding gedragen tijdens de performance maakt het plaatje compleet.

Niet alleen de generatie die in de jaren 70 en 80 het tijdperk van ABBA heeft meegemaakt gaat een avondje “uit z’n dak”. Steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat ABBA van alle tijden is.

Uit respect voor de band ABBA heeft ABBA Tribute zo goed als mogelijk is het origineel proberen te evenaren op een muzikaal verantwoord niveau en dat dit lukt is blijkend uit de reacties en boekingen.

Ze zijn door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn ze trots op!!

Door toewijding en de nodige authenticiteit te bewaren blijft ABBA Tribute zich onderscheiden van de rest. Met twee top vocale Dancing Queens aan het front en gedegen muzikaal vakmanschap daarachter waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud!

ABBA Tribute voor een echte flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer.

 

*Zodra de voorverkoop van de kaarten start plaatsen we een bericht op onze socials!

Terug naar het overzicht

Entree:

Voorverkoop 17,50. Aan de deur (mits nog beschikbaar) 20 euro.