Bluesmiddag met IVANGH and the NIGHTCATS!

26 november 2023 - 16:00

Info:

Ivangh and the Nigthcats is het power-trio, geformeerd rond frontman Harald Ivangh Blues / rock&roll man van het eerste uur. Naast de ijzersterke ritme sectie John Kalkman (bas) en Eerde Kalsbeek (drums) laten de heren nummers van Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrik, Gary Moore passeren. Maar ook Nederlandse Rock helden als Herman Brood, Vitesse en Power play passeren de revue.

De afgelopen jaren heeft Ivangh and the Nightcats indruk weten te maken met haar live shows. De bandleden speelden op festivals als: Texels Blues, Jazz in Duketown, Jazz Breda, Blues Wageningen & meer. Eenmaal op het podium gaat Ivangh and the Nigtcats los en geeft zij een energieke en wervelende show waar de vonken vanaf springen!

In samenwerking met de Stichting Oldambt Blues, organiseren we iedere laatste zondag van de maand een bluesmiddag. De entreeprijs voor deze gezellige middagen is vastgesteld op 8.50- (inclusief hapjes). De zaal is open vanaf 15.00 uur en er wordt muziek gemaakt van 16.00 tot circa 19.00 uur.

Aangezien de laatste zondag van december oudejaarsdag is zulle we dan geen bluesmiddag organiseren. De eerste Bluesmiddag van het nieuwe jaar is zondag 28 januari!

Terug naar het overzicht

Entree:

8.50 (inclusief hapjes)