Bluesmiddag met ‘DE TIMEDRIFTERS’!

29 oktober 2023 - 16:00

Info:

De Timedrifters is een Rhythm&Blues en Soulband, bestaande uit blazers, vocals en een ritmesectie en heeft zijn wortels in de blues maar door ontwikkeling van de muziek ontstond hun huidige R&B en Soulrepertoire. Naast het bekende 50/60'er jarenwerk van Wilson Picket, Otis Redding, James Brown en Sam and Dave wordt er ook swingend werk van minder bekende grootheden uitgevoerd zoals o.a. Shemekiah Copeland, Tower of power, Candey Cane en Delbert McClinton.

Deze energieke Gronings/Drentse 11 persoons formatie onder leiding van zanger Ben van Buizen, staat al sinds 1996 garant staat voor een swingende menigte op de dansvloer. Kortom: één grote smeltkroes van verschillende stijlen muziek gemaakt door een bont gezelschap die er alles aan doen om hun plezier in de muziek over te brengen op het publiek!

In samenwerking met de Stichting Oldambt Blues, organiseren we iedere laatste zondag van de maand een bluesmiddag. De entreeprijs voor deze gezellige middagen is vastgesteld op 8.50- (inclusief hapjes). De zaal is open vanaf 15.00 uur en er wordt muziek gemaakt van 16.00 tot circa 19.00 uur.

Komende bluesmiddag:
Zondag 26 november

 

Terug naar het overzicht

Entree:

8.50 (inclusief hapjes)