Bluesmiddag (eerste pinksterdag) met SCHIPPER en BEMANNING!

28 mei 2023 - 16:00

Info:

Kees Schipper is de frontman van SCHIPPER en BEMANNING: een Bluespower trio, waarin Kees wordt bijgestaan door drummer Mark Eshuis en baseman Eric Wels.

Kees Schipper, een guitarplayer van het eerste uur, staat al sinds 1966 op de planken van de Nederlandse bluesscene en heeft samengewerkt met grootheden als Albert Lee, Robben Ford, Kaz Lux, Jan Akkerman, Bert Heerink e.v.a. Naast zijn activiteiten als performing artist werkte Kees evenzo als studio-muzikant voor de LP en CD producties voor de Duitse Markt en niet te vergeten was Kees één van de eerste Popmusic docenten in Nederland.

Drummer Mark Eshuis zit al vanaf zijn 12e jaar achter de drums en omstreeks 1980 was hij verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij tenslotte ook gegradueerd werd als uitvoerend en tevens ook als docerend muzikant, waarna hij vele producties en tournees meemaakte met vele bekende Nederlandse artiesten. Het kon ook niet anders dat hij daarna ook werd gecontracteerd door vele internationale muzikale grootheden zoals o.a. John Scofield, Kenny Kirkland, Darryl Jones, Jan Akkerman, Lois Lane, Randy Crawford, e.v.a.

Eric Wels is naast uitvoerend muzikant & base/guitarplayer ook al meer dan 30 jaar werkzaam als audio-editor, composer in de audio/music-industie voor theater, film en allerlei soorten projecten. Zijn werkterrein sterkt zich uit over niet alleen Nederland, maar over heel West Europa, Egypte, Curaçao, Kosovo, South-Africa en Brazilië.

Naast deze internationale activiteiten doet SCHIPPER en BEMANNING niets liever dan vanaf de Nederlandse podia hun bluespower uitstralen en na diverse onderhandelingspogingen is het eindelijk gelukt om deze muzikanten op de bühne van Carambole te krijgen. De verwachtingen zijn hooggespannen en het wordt dan ook knallen eerste pinksterdag!

In samenwerking met de Stichting Oldambt Blues, organiseren we iedere laatste zondag van de maand een bluesmiddag. De entreeprijs is vastgesteld op 8.50- (inclusief hapjes). De zaal is open vanaf 15.00 uur en er wordt muziek gemaakt van 16.00 tot circa 19.00 uur.

 

Terug naar het overzicht

Entree:

8.50 (inclusief hapjes)