A tribute to David Bowie met StarMen!

07 maart 2020 - 22:00

Info:

 “A journey through the wonderful world of David Bowie”

Van Ziggy Stardust tot Rebel Rebel en van Let’s Dance tot I’m Afraid Of Americans, de muziek van legende David Bowie moet je live horen!

Star Men bestaat uit een groep muzikanten die naast hun eigen muzikale activiteiten hun bewondering voor de muzikale genius Bowie gemeen hebben. Aangezien Bowie zelf al jaren niet meer met zijn oeuvre naar buiten trad besloten zij om met de hoogtepunten uit ruim 40 jaar David Bowie het podium op te gaan.

Al decennia lang actief in bands als AA & the Doctors, Social Security, La Danza Moderna, Crocodile Smile, de Jazzpolitie en de Happy Tunes (om maar een kleine bloemlezing uit de CV’s van de heren te geven) moge het duidelijk zijn dat het met de interpretatie en uitvoering van Bowie’s repertoire wel goed zit.

Space Oddity, Changes, Ziggy Stardust, Jean Genie, Rebel Rebel, Fame, Golden Years, China Girl, Heroes, Let’s Dance, Absolute Beginners, The Man Who Sold The World…
Starmen rockt, funkt en croont zijn weg door 40 jaar pophistorie en laat je horen dat de muziek van de Thin White Duke altijd indrukwekkend en spannend blijft.

Put on your red shoes and dance the blues!

StarMen is :
Roel Schiethart: lead vocals
Klaas Post: guitar, vocals
Henk de Graaf: bass
Kid van Hees: drums, vocals
Bart Smits: keys, vocals

Zaal open: 21.00 uur
Aanvang: 22.00 uur

Entree:
Voorverkoop: 10 euro
Aan de deur (mits nog beschikbaar): 12.50 euro

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman muziek en bij ons aan de bar.

* Afgehaalde kaarten kunnen niet worden geretourneerd *

Terug naar het overzicht

Entree:

Voorverkoop 10 euro, aan de kassa 12.50