A tribute to Bryan Adams met 'BRYAN - The Dutch Bryan Adams Experience'!

16 november 2024 - 21:00

Info:

'BRYAN - THE DUTCH BRYAN ADAMS EXPERIENCE’ !

BRYAN Is een opwindende en getalenteerde groep ervaren muzikanten die hun passie voor muziek en bewondering voor Bryan Adams delen!
Deze geweldige Nederlandse formatie neemt je mee op een onvergetelijke reis door de tijd, waarbij ze het legendarische werk van Bryan Adams op meesterlijke wijze tot leven brengen.
Met jarenlange podiumervaring en een diepe liefde voor rockmuziek, hebben deze muzikanten hun krachten gebundeld om een eerbetoon te brengen aan een van de meest iconische singer-songwriters van onze tijd.

BRYAN is geen gewone tributeband; het is een eerbetoon aan de muzikale erfenis van Bryan Adams, waarbij de authenticiteit van zijn geluid en de kracht van zijn nummers volledig worden gerecreëerd. Elk optreden is een opwindende belevenis, doordrenkt met passie en respect voor het werk van deze legendarische Canadese singer-songwriter. Of het nu gaat om de klassiekers zoals "Summer of '69" en “Run to You,” of de emotionele ballads zoals "Everything I Do (I Do It for You)," BRYAN weet het publiek te raken en te verenigen door de tijd heen.

BRYAN zal het publiek verbazen met hun indrukwekkende talent en hun vermogen om de magie van Bryan Adams' muziek tot leven te brengen. BRYAN is meer dan alleen een eerbetoon; het is een viering van muziek, herinneringen en tijdloze melodieën.

Deze groep getalenteerde muzikanten zet zich in om de erfenis van Bryan Adams levend te houden en een onvergetelijke ervaring te bieden aan alle muziekliefhebbers die hun optredens bijwonen.
Als je een avond vol rockmuziek, nostalgie en geweldige herinneringen wilt beleven, hoef je niet verder te zoeken dan....

BRYAN!

Zaterdag 16 november:
Zaal open: 20.00 uur.
Aanvang: 21.00 uur.

Entree:
Voorverkoop: 12.50 euro.
Aan de deur (mits nog beschikbaar): 15 euro.

Kaarten zijn vanaf vrijdag 12 juli in de voorverkoop verkrijgbaar bij Hekman Muziek, Boekhandel Bruna Nieborg en bij ons aan de bar!

Terug naar het overzicht

Entree:

Voorverkoop 12,50,- Aan de kassa (mits nog beschikbaar) 15 euro