Afterparty Vita Nova met de coverband 'Supershaker'!

06 februari 2016 - 22:30

Info:

Supershaker is een energieke coverband uit Groningen bestaande uit maar liefst 9 personen. Het repertoire omvat verschillende stijlen, waaronder soul, funk, pop en disco. Hiermee staat Supershaker garant voor een swingend feest! SuperShaker heeft twee lead zangeressen, elk met een eigen geluid, waardoor er veel afwisseling ontstaat. Tevens beschikken ze over een strakke blazerssectie die bestaat uit trompet, altsax en tenorsax. Bij SuperShaker staat fun en kwaliteit voorop en dit brengen ze graag over op het publiek waardoor elk feest er één wordt om nooit meer te vergeten!

Om het 70 jarig jubileum van toneelvereniging Vita Nova extra feestelijk te maken, hebben we een spetterende afterparty georganiseerd! Na de jubileumvoorstelling van Vita Nova op 6 februari aanstaande in de Klinker is er aansluitend een afterparty bij ons met de allround coverband Supershaker!

Entree:
* los aan de kassa 5 euro.
* GRATIS voor iedereen die de voorstelling van Vita Nova gaat bezoeken! (het entreekaartje voor de voorstelling is tevens het entreekaartje voor dit optreden).