Comedyhuis ComedyNight!

19 januari 2019 - 20:30 tot 23:00

 Terug naar het overzicht

Info:

De eerste stand-up comedy avond in Grand Café Carambole! 

Een avondje stand-up comedy van het Comedyhuis betekent kijken naar drie comedians en één Master of Ceremony die ervoor gaan zorgen dat jij uit je stoel valt van het lachen.

Deze comedians hebben samen tientallen jaren aan ervaring in het amuseren van mensen met goed geschreven grappen, scherpe observaties en vliegensvlugge improvisaties. Haal dus snel een kaartje, ga lekker onderuit zitten met een koud biertje en laat je verrassen tijdens een avond vol humor.

Kaarten zijn vanaf 18 oktober verkrijgbaar bij Bruna Nieborg en Hekman muziek (Winschoten) en bij ons aan de bar.
Voorverkoop: 10 euro.
Aan de deur (mits nog beschikbaar): 15 euro.

Woon je niet in de buurt en wil je graag kaarten bestellen? Stuur dan even een mailtje naar cafecarambole@gmail.com.

Grand café Carambole ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het treinstation en er is een rechtstreekste verbinding van en naar Groningen.

De comedians van deze avond:
* Jurg van Ginkel
Jurg van Ginkel is een van de beste grappenschrijvers van Nederland, iets dat hij bewees met zijn bijdrage in het schrijversteam van The Roast of Gordon op Comedy Central. Een show van deze comedian zit vol cynische grappen waarin hij zichzelf en het publiek niet ontziet.

Vanwege het feit dat hij zowel in het Nederlands als Engels vliegensvlug improviseert, is hij een veelgevraagde Master of Ceremonies. Daarnaast presenteerde hij twee jaar lang (2016-2018) het tv-programma De Kwestie op RTV Utrecht waarin hij op eigen wijze de achtergronden van het nieuws onderzocht.

* Ronald Smink
Ronald Smink is een levend stripfiguur die als comedian volledig out of the box denkt. Een show van Smink is een energieke ervaring waarbij het publiek wordt bestookt met bizarre fantasieën over bevers op de snelweg, Fortuna Sittard, en de waanzin van kinderen krijgen. Een extreem grappige achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen dus.

Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met meerdere avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd. Ronald Smink is de absolute top van comedy dus. Of zoals de pers het zegt:


* Esther van der Voort
Als comedian staat ze bekend om haar schaamteloze verhalen. En die heeft ze. Want als veertigplusser gaat het allang niet meer over ‘het is uit met mijn vriendje’, want de scheidingspapieren zijn al jaren geleden getekend. Esther haalt haar inspiratie uit haar 40+ jaar levenservaring: trouwen, scheiden, vier(!) kinderen in het gareel houden en daten alsof je nog maar een paar goede jaren hebt. Wat zomaar zo kan zijn.

“Esther van der Voort is recht voor z’n raap en heeft heel wat van zich af te praten. En dat doet ze met vreselijk sterke humor” – Utrecht International Comedy Festival

* Tobi Kooiman
Tobi Kooiman, comedian en wiskundige en doet op het podium verwoede pogingen om zijn logica toe te passen op het leven. Als je benieuwd bent waarom dat meestal tevergeefs is, is er maar één optie: kom naar hem kijken en luisteren.

Kooiman won o.a. het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en de Comedy Talent Award en bereikte de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival, met lovende juryrapporten:

De prijs voor de grootste grapdichtheid deze avonden gaat naar deze meneer. Tobi Kooiman maakt comedy van hoog en intelligent niveau en verpletterde de zaal met materiaal waar menig gearriveerd stand-up comedian stikjaloers op zal zijn. (…) Lach er maar eens niet om. (…) Hij ging veel te vroeg weg.

Entree:

Voorverkoop 10 euro. Aan de kassa 15 euro.