Bluesmiddag met JENN.B!

Info:

De laatste zondag van mei sluiten we het Bluesseizoen knallend af met de spectaculaire Bluesrockformatie JENN.B!
 
JENN.B (voormalig JENN.B Bluesband) timmert al jaren flink aan de weg in de scene van de Bluesrock in binnen- en buitenland. Onder aanvoering van Jennifer Bomert worden alle clichés over een bluesband overboord gegooid. Deze zangeres klinkt als de ultieme kruising tussen Koko Taylor, Janis Joplin en Sass Jordan. Jennifer die spontaan de gitaar pakt wordt bijgestaan door Egbert Knol (guitar), Erik Leuverink (bass), Bren Geerlings (drums) en Geert Meuffels (keyboard).
Deze muzikanten geven oude bluesnummers een eigen draai, waardoor ze alle leeftijden over de drempel trekken naar de wereld van de blues. Invloeden zijn te horen van bands als Red Devils, Led Zeppelin en The Hoax. Kortom een formatie die menigeen kippenvel bezorgt!
 
Verdere informatie is ook te vinden op de volgende websites en facebook:
www.stichtingoldambtblues.nl en www.jennbblues.nl.
 
In samenwerking met de Stichting Oldambt Blues, organiseren we iedere laatste zondag van de maand een bluesmiddag met goede bands. De entreeprijs voor deze gezellige middagen is vastgesteld op €7,50- waarbij de gasten naast de muziek ook nog verwend worden met hapjes uit eigen keuken. De zaal is open vanaf 15:00u en er wordt muziek gemaakt van 16.00u tot ca. 19.00u.
 
In de maanden juni, juli en augustus zijn er geen bluesmiddagen, de eerstvolgende zal zijn op zondag 30 september!

Entree:

7.50 euro. (inclusief hapjes)